Recenzije Flekosteel

 • Mladen
  Radim kao kurir, tako da nemam puno vremena na noge. Jednu zimu okliznuo sam se i pao. Večeras je veoma, veoma natečen koljeno, dakle, sljedećeg dana sam otišao na posao. Doktor prijatelj mi savjetovali Flekosteel. Kupio sam vozila, i do večeri bol je mnogo manje i otok je skoro gotova.
  Flekosteel
 • Martina
  7 godina sam patnje sa niskim bol u leđima. Posebno osjećam to u hladno sezone— je malo hladno i odmah počinje da boli. U jednom od ovih periode, ćerka me je doveo Flekosteel. 15 minuta nakon primjenu gel, bol počela da uposli. Sad imam ovo gel je uvijek na moj kit, koristim cak i kad si se promijeniti vrijeme početi da povredila clanke.
  Flekosteel
 • Ivana
  Flekosteel kupio na savjet od prijatelja. Kritike su dobri, i cena je prihvatljiva. Imao sam problema sa koljena, posebno noge me bole, noću. Nakon prvog primjena gel, osjećao sam se malo olakšanje, i tjedan kasnije, bila sam u stanju da spavaš.
  Flekosteel
 • Zoran
  Upisao sam se u teretanu. Program je napravio ga povećala. Ali do kraja prvoga tjedna cijelo tijelo je žudila, gori mišiće i zglobova. Da smanji bol trener mi je dao gel Flekosteel. Prirodna sastojaka su cilju eliminacije takve simptome. Sada koristim ga prije vežba da se zagrijati mišiće.
  Flekosteel
 • Maja
  Moja majka je često upaljene nervni u vrat, i krem od prvu pomoć stvarno pomaže. Odlučio sam da pokušam gel Flekosteel. Gel riješili problem sa prvi aplikacije. Ona je, naravno, da će biti potrebno da se ponašaju prema kičmi, ali dok gel pomaže stabilna.
  Flekosteel
Ocjena Flekosteel
5
16